4 delig!

KL Nederlandse leger Modulaire slaapzak set - maat MEDIUM - origineel

Article number: D0-4.5 Binnen+Buiten +compressietas
Vorige Article 58 of 1540 Volgende
€ 75,00 (including 21% Tax)

Dit is een originele modulaire slaapzak van het Nederlandse leger. Hij is in licht gebruikte tot zeer goede staat.

Het modulaire slaapsysteem is gemaakt om ondere bijna alle situaties en weersomstandigheden gebruikt te worden. De modulaire opzet van dit systeem geeft je voldoende keuzemogelijkheden zodat je in bijna alle klimaatgebieden kunt genieten van een goede nachtrust.

 

De modulaire slaapzak van het Nederlandse leger bestaat uit 4 onderdelen: 

• Lakenzak: Zo blijft je slaapzak lekker fris en levert ook nog een klein beetje extra isolatie. Je maakt hem vast door middel van 8 linten welke door de lussen in de slaapzak worden gehaald. De lakenzak is voorzien van een rits en kan ook zonder slaapzak gebruikt worden. Uiteraard kan je de lakenzak in beide slaapzakken gebruiken.

• Zomerslaapzak:(Binnen) Ook een mummiemodel met een gewicht van 1000 gram. Met een zeer compact pakvolume van slechts 25cm x 19cm. De rits zit aan de rechterkant en de capuchon kan afgesloten worden door een vliegennet met rits. Het comfortbereik is tot + 5o°C. 

• Drieseizoenen slaapzak:(Buiten) Dit is een mummiemodel heeft een gewicht van 1900 gram. Het pakvolume is iets groter natuurlijk dan het zomermodel en zit op 32cm x 27cm. De rits zit middenvoor en het comfortbereik is tot -19°C.

• Compressiezak: Hierin wordt de complete slaapzak (of de onderdelen ervan) opgeborgen en het pakvolume zo klein mogelijk gemaakt.

 

Winterslaapzak: Deze wordt gevormd door de zomer- slaapzak in de drieseizoenenslaapzak te stoppen. Het totale pakvolume komt dan op 45cm x 27cm. En dankzij de samenvoeging heb je nu een comfortbereik - 40°C. Omdat de ritsen niet op elkaar liggen heb geen last van een koudebrug en profiteer je van een lekkere warme nachtrust onder barre omstandigheden.
Gewicht 3,5 kg.

De lengte tot aan de opening voor het hoofd is 180 cm.

 

Kies de maat in de tabel.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2021 Military Collectibles 4U | sitemap | rss