• Ruil- en retourformulier

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u een ruil- en retourformulier uitprint, invult en altijd meestuurt. U dient bij het ruilen in ieder geval altijd je ordernummer te vermelden. Anders kunnen wij uw retourzending niet verwerken.

U mag het groene retourformulier bijsluiten dat in het pakket zat.


https://cdn.myonlinestore.eu/93bf5f40-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_5_Retourformulier%20%20Military%20Collectibles%204U%20vers.pdf?t=1511341291             

 

  • Kan ik een artikel terugsturen of omruilen?

Artikel te klein, te groot of toch niet wat je ervan verwacht had? Ruilen is geen probleem. Ruilen, of retourneren dient binnen 14 werkdagen na ontvangst te gebeuren. (speciaal samengestelde, aangepaste of bestelde artikelen kunnen niet geruild worden)

 

Bij omruilen brengen wij binnen Nederland bij pakketten 5 euro in rekening voor het opnieuw opsturen van een nieuw artikel en naar Belgie bij pakketten 8 euro. Dat bedrag kunt u kontant bij de order voegen, of overmaken onder vermelding van uw ordernummer.

Het omruilen van artikelen die verzonden zijn per briefpost is kostenloos. Het te ruilen artikel mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en moet voorzien zijn van alle eventuele originele labels. Uiteraard beschouwen wij een gepast artikel niet als een gedragen artikel, maar passen moet in een schone omgeving gebeuren en niet buiten. Gesealde artikelen kunnen niet zomaar geruild worden.

Bezoek de website en kijk of jouw artikel in de juiste maat beschikbaar is. Is het artikel niet in jouw maat beschikbaar? Kijk dan even rond in onze webshop en zoek bijvoorbeeld een artikel dat jouw artikel kan vervangen. Stuur jouw artikel(en) retour afzender met de desbetreffende wensen op het ruil- en retourformulier geschreven. Zo kan de ruil- en retourneerafdeling alles snel en efficiënt verwerken. Indien je wilt ruilen tegen een duurder of goedkoper artikel dan zullen we het prijsverschil met jou verrekenen. Bij het retourneren / ruilen van de bestelling zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

  • Zijn er kosten verbonden aan omruilen?

Er is sprake van omruilen als u een artikel terugstuurt en graag een ander artikel of andere maat wilt ontvangen. Bij omruilen brengen wij binnen Nederland bij pakketten 5 euro in rekening voor het opnieuw opsturen van een nieuw artikel en naar Belgie bij pakketten 8 euro. Dat bedrag kunt u kontant bij de order voegen, of overmaken onder vermelding van uw ordernummer. Het omruilen van artikelen die verzonden zijn per briefpost is kostenloos.

 

  • Verkeerd product ontvangen?

Als je een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk een verkeerde maat of een verkeerd artikel hebben gestuurd dan zijn de verzendkosten voor het opnieuw sturen uiteraard voor onze rekening. Let op: artikelen die anders uitvallen dan het maatlabel vallen hier niet onder.

Stuur dan wel het artikel gefrankeerd naar ons toe  . Het terugsturen dient met standaard verzending te gebeuren. Je kunt je bestelling retourneren naar het volgende adres:

MC4U retouren

Spijksedijk 3-181 B

6917 AB Spijk (Zevenaar)

Nederland

 

 

  • Niet goed? Geld terug!

Artikel niet goed of niet wat je er van verwacht had? Kan gebeuren! In dat geval krijg je gewoon je geld terug!  Stuur het artikel voldoende gefrankeerd samen met een ingevulde ruil- en retourformulier retour. Het terugsturen is wel voor je eigen kosten. Geef bij de opmerkingen op het ruil- en retourformulier aan dat jij je geld terug wilt ontvangen en vermeld het bankrekening nummer waarop het geld teruggestort moet worden. Wij zorgen ervoor dat het geld z.s.m. wordt teruggestort (uiterlijk binnen 14 dagen).

 

  • Hoe kan ik de overeenkomst herroepen?

Dat kan via dit formulier:

https://cdn.myonlinestore.eu/93bf5f40-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_4_Herroepingsformulier%20%20Military%20Collectibles%204U.pdf?t=1511341291

 

  • Wat is het verschil tussen een "overeenkomst herroepen" en standaard ruilen?

Herroepen is alleen mogelijk als u een gehele order wilt terugsturen, Het is niet mogelijk als u aleen een deel van een order terugstuurt. Verder lijkt het in de praktijk veel op elkaar. Beiden is mogelijk binnen 14 werkdagen. Bij herroepen ontvangt u de kosten van het heensturen ook retour.

 

  • Kan ik een artikel ruilen dat is speciaal besteld heb?

Nee, speciaal bestelde of samengestelde artikelen kunnen in principe niet geruild worden voor geld. Als echter de maat van een besteld kledingstuk niet juist is, dan kunt u die wel omruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel. Ook als die andere maat ook besteld moet worden.

 

Wat als u het product al gebruikt heeft?

Ruilen is dan niet meer mogelijk. Ook als u bijvoorbeeld insignes heeft aangebracht op een uniform dan is ruilen niet meer mogelijk en ook niet als een artikel door u gewassen is. Wij controleren hier streng op. Stuurt u een artikel gebruikt terug? Dan storten wij geen geld terug en sturen wij het pas weer naar u terug als u verzendkosten heeft betaald.

 

Onze email: info@militarycollectibles4u.nl

Ons telefoonnummer: +31 316 242905 

Alleen bereikbaar op maandag tm. vrijdag van 10.00-15.00

© 2007 - 2024 Military Collectibles 4U | sitemap | rss