Military Collectibles 4U" heeft geen enkele binding met het Nationaal Socialisme en heeft geen politieke en/of andere motieven dan de ruil, aankoop en verkoop van militaria, waaronder Derde Rijk gerelateerde items aan verzamelaars. Alle (Duitse) Derde Rijk items worden uitsluitend verkocht ter verwending voor geschiedkundige, studie- en/of verzameldoeleinden. Wij verzoeken u deze pagina te verlaten en geen rubrieken aan te kiezen als u geen WO2 Duitse militaria en Derde Rijk artikelen wilt zien.

Alle artikelen , die NIET staan in de afdeling "Originele militaria" , zijn replica, tenzij anders vermeld.

Let op: swastika's, runen en andere WO2 Duitse tekens mogen in Nederland niet in het openbaar gedragen worden. Je mag ze wel bezitten en thuis bewaren of verzamelen. Echter swastika's en runen mag je dus niet op doen naar een feest, carnaval of andere openbare gelegenheid.  Het is een optie om de tekens uit emblemen te verwijderen.

Er zijn wel uitzonderingen. Voor bijvoorbeeld theatergroepen, films , documentaires, tentoonstellingen, musea en vergelijkbare instellingen of gelegenheden gelden die regels niet.

Maak eerst een keuze uit de onderstaande rubrieken:

© 2007 - 2024 Military Collectibles 4U | sitemap | rss